'Club Brugge shopt in Brazilië en haalt verdediger Dombroski weg bij Coritiba'

'Club Brugge shopt in Brazilië en haalt verdediger Dombroski weg bij Coritiba'

17-08-2023 17:28 Laatste update: 17:28
15

Club Brugge haalde met Igor Thiago deze zomer al één Braziliaan in huis. Hij kan echter nog gezelschap krijgen van een landgenoot. Zo is ook Thiago Dombroski op weg naar de Bruggelinen.

Bij het Braziliaanse Globo valt namelijk te lezen dat Dombroski richting ons land kan verhuizen. Blauw-Zwart onderhandelt naar verluidt al even met zijn club Coritiba en staat dicht bij een akkoord. Dombroski speelde de twee laatste wedstrijden van zijn club niet en hoopt binnenkort de stap richting België te zetten.

De 21-jarige linksvoetige verdediger kan daardoor Coritiba alweer verlaten na enkele jaren uitgeleend geweest te zijn. Bij de Braziliaanse club brak hij nog maar net door en speelde hij zijn eerste twaalf partijen op het hoogste niveau. Dat was genoeg om Club Brugge te overtuigen Dombroski in huis te halen.

De Braziliaanse verdediger met Poolse roots zal achterin voor extra concurrentie moeten zorgen. Na het vertrek van Abakar Sylla en Jack Hendry kan Ronny Deila daar enkel nog rekenen op Jorne Spileers, Brandon Mechele, Dedryck Boyata en Joel Ordonez.