Opvallende claim: 'Ziyech niet door keuring gekomen bij Galatasaray'

Opvallende claim: 'Ziyech niet door keuring gekomen bij Galatasaray'

17-08-2023 07:12
19

Hakim Ziyech is niet door de medische keuring gekomen bij het Galatasaray van Dries Mertens stelt Wilfred Genee. De presentator van Vandaag Inside heeft dat nieuws naar eigen zeggen van een 'doorgaans betrouwbare bron' vernomen.

Woensdag werd duidelijk dat Ziyech op weg is naar Galatasaray. In de uitzending van Vandaag Inside claimt Genee echter opvallend nieuws te hebben. "Ik krijg trouwens net door van een doorgaans betrouwbare bron, die zijn naam niet wil noemen, dat Hakim Ziyech niet door de keuring is gekomen bij Galatasaray", vertelt de presentator.

Als het nieuws van Genee klopt, zou dat desastreus zijn voor Ziyech. De Marokkaans international zag in de afgelopen maanden al twee transfers op het laatste moment in het water vallen. Afgelopen winter zou hij naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar werd de transfer niet op tijd beklonken. Eerder deze zomer ketste een move naar Al Nassr ook op het laatste moment af. Toen werd ook gemeld dat Ziyech niet door de keuring zou zijn gekomen. Later kwamen er ook berichten naar buiten dat Al Nassr Ziyech op het laatste moment een lager salaris aan wilde bieden, waardoor de deal geklapt zou zijn.

Op dit moment is Ziyech nog officieel speler van Chelsea, maar daar hoeft hij niet meer op speelminuten te rekenen. De linkspoot heeft niet eens een rugnummer gekregen van The Blues. Ziyech zou ook openstaan voor een Ajax-terugkeer, maar de Amsterdammers willen hem nu niet terughalen.