Vanhaezebrouck (Gent): “Belangrijk wie het bij deze omstandigheden moeilijk heeft

Vanhaezebrouck (Gent): “Belangrijk wie het bij deze omstandigheden moeilijk heeft"

16-08-2023 21:32

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, blikt vooruit op de returnmatch van donderdagavond tegen het Poolse Pogon Szczecin. De heenmatch werd thuis in Gent zeer overtuigend met 5-0 gewonnen, Vanhaezebrouck wil desondanks een gemotiveerd Gent zien.

Vanhaezebrouck is zich ervan bewust dat Gent wellicht minder focus voor deze al gespeelde match kan oproepen. ““We wijzen iedereen op zijn plichten want we zijn profs. Het is voor mij altijd een belangrijk teken om te zien wie onder deze omstandigheden moeilijk heeft, dat is interessant naar de toekomst toe”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck geeft aan dat hij ook gaat roteren, maar dit toch niet op iedere positie kan doen bij Gent. “Het zal sowieso een stevige ploeg zijn die op het veld staat. Voorlopig zijn het invalbeurten voor jongens zoals Agbor en Lagae. Helemaal op het einde van vorig seizoen verschenen ze eens aan de aftrap, we zullen zien”, besluit Vanhaezebrouck.

Het moet erg raar lopen, wil Gent niet doorstoten naar de laatste Play-Offs voor de groepsfase van de Conference League. Tijdens deze laatste Play-Offs moet Gent het opnemen tegen de winnaar van FC Dila Gori (Georgië) – APOEL (Cyprus).