'Opvallend gerucht: Slot sprak met Lang voor PSV-deal'

'Opvallend gerucht: Slot sprak met Lang voor PSV-deal'

14-08-2023 15:21

Feyenoord dacht deze zomer aan Noa Lang en Jerdy Schouten, vertelt Martijn Krabbendam, clubwatcher voor Voetbal International. Lang verruilde Club Brugge voor PSV, terwijl Schouten de vierde zomerversterking in Eindhoven gaat worden.

In een video-item van VI wordt het verschil tussen Feyenoord en PSV aangeduid. "Je bent je beste speler kwijtgeraakt", doelt Krabbendam op de exit van Orkun Kökcü. "PSV verliest ook zijn beste speler (Xavi Simons, red.), maar vult dat direct aan." De journalist legt uit dat Feyenoord dat ook graag had willen doen. "Arne Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht..."

"Er wordt wel eens gekscherend gezegd: Feyenoord heeft ingebroken in de computers van PSV, want ze zijn met dezelfde spelers bezig", vervolgt Krabbendam. "Het enige verschil is daadkracht, geld en een beetje risico", aldus de watcher, die er vertrouwen in heeft dat Slot het bij Feyenoord snel op de rit krijgt. "PSV durft risico te nemen, met het oog op de Champions League. Ze zijn niet bang om door te pakken."

Bij PSV is Noa Lang goed begonnen. Hij won met de ploeg uit Eindhoven de Supercup en scoorde op de openingsspeeldag van de Eredivisie