Hoofdtrainer Kohfeldt (Eupen): Club Brugge was schitterend,  een briljant team

Hoofdtrainer Kohfeldt (Eupen): "Club Brugge was schitterend, een briljant team"

13-08-2023 20:50
19

Florian Kohfeldt, de hoofdtrainer van KAS Eupen, is uitermate complimenteus over zijn opponent Club Brugge. Eupen verloor thuis met maar liefst 0-5 van Club Brugge. Kohfeldt vertelt dat hij onder de indruk was van zijn tegenstander.

Kohfeldt uit zich bijzonder lovend voor Club Brugge na de flinke nederlaag van Eupen. “Club Brugge was schitterend, ze begingen geen enkele fout, ze speelden gewoon en vielen heel de tijd aan. Het is een briljant team”, citeert Sporza Kohfeldt.

Kohfeldt gaat verder met zijn lofzang richting de ploeg van hoofdtrainer Ronny Deila. “Het is een briljant team, de beste ploeg die ik tot nu zag in de competitie. Wat ik wel graag zag, is dat ik niet het gevoel had dat we opgaven. Ik sta nog volledig achter mijn team en ga vandaag niks slecht zeggen over mijn ploeg", besluit Kohfeldt.

Na vandaag verloor Eupen voor de eerste keer in dit Jupiler Pro League-seizoen. Eupen wist eerder te winnen van KRC Genk en speelde gelijk tegen KVC Westerlo. Club Brugge heeft nog niet verloren, maar speelde al wel eenmaal gelijk tegen KV Mechelen.