'Galarza hele poos uit met blessure, drietal van Genk twijfelachtig voor Cercle'

'Galarza hele poos uit met blessure, drietal van Genk twijfelachtig voor Cercle'

11-08-2023 19:16
1

KRC Genk is er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen na de trip richting Griekenland. Niet alleen verloor het van Olympiakos, het zag ook verschillende pionnen uitvallen met een blessure.

Bij Het Belang van Limburg valt namelijk te lezen dat Mike Trésor, Joris Kayembe, Matias Galarza en Tolu Arokodare averij hebben opgelopen. Het viertal is nu twijfelachtig voor de partij van dit weekend tegen Cercle Brugge.

Vooral Galarza lijkt een stevige blessure te hebben opgelopen. Hij kreeg al vroeg in de partij tegen Olympiakos een trap op de enkel en werd uiteindelijk na 66 minuten voetballen gewisseld. Hij bleek geblesseerd geraakt te zijn en dreigt een poos buiten strijd te zijn. Een domper voor Genk en Galarza, die de eveneens geblesseerde Bryan Heynen moest vervangen.

Galarza zal er niet bij zijn tegen Cercle, terwijl ook Trésor mogelijk niet in actie kan komen. Hij kreeg een kniestoot op de dij en is twijfelachtig voor de wedstrijd, net zoals Kayembe. Arokodare kreeg ook enkele ferme tikken, maar lijkt wel klaar te raken voor de wedstrijd.