OFFICIEEL: Ook Nieuwkoop vertrekt bij Union, Feyenoord presenteert verdediger

OFFICIEEL: Ook Nieuwkoop vertrekt bij Union, Feyenoord presenteert verdediger

10-08-2023 18:06 Laatste update: 18:18
10

Union heeft opnieuw een sterkhouder verkocht. Bart Nieuwkoop, de rechtervleugelverdediger van Union, maakt een terugkeer naar de club waar hij vandaan kwam. Feyenoord heeft de terugkeer van Bart Nieuwkoop officieel gemaakt. 

Nieuwkoop wist veel indruk bij Union te maken, de rechtervleugelverdediger kreeg de bijnaam ‘De Vliegende Hollander’ op het Dudenpark. Nieuwkoop speelde 92 matchen namens Union, hierin wist hij achtmaal te scoren en leverde hij elf assists af.

Union wenst via de officiële kanalen Nieuwkoop veel succes met zijn nieuwe avontuur bij zijn oude club. ‘Met zijn tomeloze inzet was hij een bepalende factor in de afgelopen twee successeizoenen. Merci, Bart. En veel succes! Eens bij Union, altijd bij Union’

De 27-jarige Nieuwkoop heeft bij Feyenoord een contract getekend tot de zomer van 2027. Nieuwkoop is nu de achtste speler die in deze transferperiode verkocht wordt door Union. Victor Boniface, Teddy Teuma, Siebe Van Der Heyden, Senne Lynen, Oussama El Azzouzi, Ismaël Kandouss en Ilyes Ziani gingen hem voor.