Still voor Antwerp – Kortrijk: Mogelijk wat te halen, gaan niet de bus parkeren

Still voor Antwerp – Kortrijk: "Mogelijk wat te halen, gaan niet de bus parkeren"

10-08-2023 19:32
5

Edward Still, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, blikt vooruit op de match tussen Royal Antwerp FC en KV Kortrijk. De Kerels gaan op bezoek op de Bosuil. Still verwacht dat het een flinke uitdaging belooft te worden voor Kortrijk.

Still verwacht een lastige match tegen Antwerp, de ploeg die het afgelopen seizoen zowel landskampioen werd als bekerwinnaar. “Antwerp is de kampioen, de beste ploeg dus, en speelt thuis. Dan is het sowieso de grootste uitdaging om ernaartoe te gaan, maar de wedstrijdvoorbereiding was heel goed en we behouden het vertrouwen”, deelt Still via de officiële kanalen van Kortrijk.

Still weet dat er een groot kwaliteitsverschil bestaat tussen zijn formatie bij Kortrijk en de formatie van hoofdtrainer Mark van Bommel bij Antwerp. “Het verschil is op vandaag natuurlijk groot, maar het is mogelijk om er wat te halen. Op voorwaarde dat we de perfecte wedstrijd spelen met veel intensiteit. Neen, we gaan de bus daar niet parkeren, we gaan voetballen”, vertelt Still.

Uiteindelijk werd Still gevraagd of er meer kansen liggen voor Kortrijk, nu Antwerp heeft aangegeven dat de ploeg nog niet helemaal gereed is dit seizoen. “Dat heb ik vorig seizoen heel vaak gehoord over hen maar ze werden wel kampioen”, besluit Still.