Lukaku is duidelijk: ‘Hij wil verder spelen in Italië, geen interesse in Al-Hilal’

Lukaku is duidelijk: ‘Hij wil verder spelen in Italië, geen interesse in Al-Hilal’

10-08-2023 12:57
14

De transfer saga van Romelu Lukaku sleept al maanden aan en het blijft nog steeds onduidelijk waar de spits van de Rode Duivels zal belanden. De Corriere dello Sport suggereert dat Al-Hilal verrast is na Lukaku's beslissing om meerdere aanbiedingen af te wijzen terwijl hij wacht op de overstap naar Juventus.

De gesprekken tussen Chelsea en Juventus kwamen woensdag op een struikelpunt nadat Chelsea geen trek meer zou hebben in een deal met Vlahovic. Ook de boodschap van de Juve-fans was duidelijk. 

Desondanks is Juventus nog steeds geïnteresseerd in het halen van Lukaku deze zomer, ook al hebben de fans hun gevoelens duidelijk gemaakt na de vriendschappelijke wedstrijd, waar ze protesteerden tegen het contracteren van de Belgische spits.

De Corriere dello Sport van donderdag laat in detail zien hoe Al-Hilal verrast was door Lukaku's duidelijke afwijzing van hun twee aanbiedingen. Eén aanbieding kwam er midden juli, de ander begin augustus. Een derde zou in september verstuurd kunnen worden mocht hij nog bij Chelsea rondlopen. 

‘De 30-jarige Belgische aanvaller was duidelijk over zijn intenties: hij wil zijn spelerscarrière voortzetten in Italië. Hij wacht nu op Juventus om een deal te sluiten met Chelsea, maar de zaken zullen moeilijker worden nu Vlahovic van tafel lijkt te zijn. De twee clubs zullen elkaar volgende week maandag of dinsdag ontmoeten en willen zo snel mogelijk een acceptabel akkoord bereiken’, lezen we verder.