Dessers helpt Rangers tegen Genk-beul Servette, maar neemt amper afstand

Dessers helpt Rangers tegen Genk-beul Servette, maar neemt amper afstand

09-08-2023 23:14
1

Rangers FC heeft in de derde voorronde van de Champions League een 2-1 voorsprong genomen tegen Servette FC. Cyriel Dessers nam de tweede Schotse treffer voor zijn rekening, maar had even later een negatieve hoofdrol bij de tegentreffer. 

Rangers begon flitsend. Met Dessers in de basis werd na vijf minuten spelen al de score geopend. Vleugelverdediger James Tavernier schoot raak vanaf de stip. Tien minuten later vond Dessers het net met zijn knie, waarna Lammers verzuimde om zelfs de 3-0 te maken.

De misser van ex-spits van KRC Genk bleek het startschot voor een mindere fase van Rangers. Nog voor rust kwamen de Zwitsers terug in de wedstrijd. Dessers veroorzaakte een strafschop met een handsbal. Chris Bedia (ex-Charleroi) schoot vervolgens raak. Zijn treffer was tevens het laatste wapenfeit, waardoor Rangers volgende week in Genève een minimale voorsprong verdedigt. 

Vilhena wint met Panathinaikos
Naast Rangers - Servette stond woensdagavond ook Panathinaikos - Olympique Marseille op het programma. De Griekse club won met 1-0. Bernard maakte het enige doelpunt van de avond.