'Bayern vangt opnieuw bot en lijkt naast gewenste topschutter te grijpen'

'Bayern vangt opnieuw bot en lijkt naast gewenste topschutter te grijpen'

08-08-2023 19:39
6

Bayern München en Tottenham Hotspur blijven steggelen over de mogelijke transfer van Harry Kane, waarbij de spits inmiddels neigt naar een langer verblijf bij The Spurs. Der Rekordmeister zou nog wel een nieuw bod voorbereiden.

Volgens The Athletic heeft Spurs-voorzitter Daniel Levy een derde bod van de Duits kampioen afgeslagen, nadat in juni en juli ook al twee biedingen naar de prullenbak werden verwezen. De gesprekken bleven gaande, maar er is nog steeds sprake van een groot gat tussen vraag en aanbod. Het begint er daardoor steeds meer op te lijken dat de aanvoerder van het Engels elftal zijn club trouw blijft.

De aanvaller is immers huiverig om een transfer te maken nadat het nieuwe seizoen officieel begonnen is. Met zijn club bereidt hij zich voor op de openingswedstrijd in de Premier League, komende zondag tegen Brentford. Ook de komst van trainer Ange Postecoglou zou in goede aarde zijn gevallen bij Kane, daar de Australiër zich vooralsnog weet te onderscheiden met aanvallend voetbal. In de laatste wedstrijd van Spurs, een 5-1 overwinning op Shakhtar Donetsk, wist Kane nog viermaal te scoren.

Sky Sport weet dat Bayern dinsdagavond of woensdag nog wel een nieuw bod gaat uitbrengen. De Duitse topclub zal het voorstel verhogen tot 110 miljoen euro, inclusief bonussen. Verder zou er nog gesproken kunnen worden over de betaaltermijnen.