'Bayern München werkt aan vierde bod op Kane, Tottenham neemt maatregelen'

'Bayern München werkt aan vierde bod op Kane, Tottenham neemt maatregelen'

08-08-2023 11:37

Harry Kane ontbreekt in de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur voor het oefenduel met FC Barcelona (dinsdagavond). Bayern München zou een vierde bod voorbereiden, nadat drie biedingen resoluut naar de prullenbak werden verwezen. 

De Duitse kampioen wil Kane koste wat kost naar München halen en gaat volgens Duitse en Engelse media, ondanks het verstrijken van de deadline, een nieuw bod uitbrengen. Het ontbreken van de Engelse spits in de selectie van Tottenham heeft te maken met een eventuele transfer naar de Bundesliga, klinkt het.

Het eerste bod van Bayern op Kane van zeventig miljoen euro werd afgewezen, terwijl het hogere tweede én derde bod eveneens werden afgeslagen. Het verschil bedraagt volgens The Athletic nog zo'n dertig miljoen euro. Bayern wil naar verluidt niet meer dan honderd miljoen euro overmaken naar Londen. De kans bestaat dat dit het laatste bod was en dat Der Rekordmeister nu tóch over dit bedrag heen wil gaan.

Tottenham speelt dinsdagavond om 20.00 uur de oefenwedstrijd tegen FC Barcelona. De inzet is de Trofeu Joan Gamper. Zowel Spurs als Barça begint komend weekend aan de competitie.