Vader Neymar spreekt zich uit: 'Ik kan geen nieuws bevestigen dat niet is gebeurd'

Vader Neymar spreekt zich uit: 'Ik kan geen nieuws bevestigen dat niet is gebeurd'

08-08-2023 07:34

Neymar heeft helemaal geen vertrekwens ingediend bij Paris Saint-Germain, althans dat beweert zijn vader. De man die ook de zaakwaarnemer van de Braziliaan is, vertelt in gesprek met het Portugese PL Brasil, dat hij niets afweet van een vertrekwens van zijn zoon.

"Ik kan geen nieuws bevestigen dat niet heeft plaatsgevonden", vertelt de vader van Neymar over de situatie met PSG. Volgens L'Équipe heeft de Braziliaan de Parijzenaren laten weten dat hij wil vertrekken. De 31-jarige aanvaller wil zelf dolgraag terug naar FC Barcelona, maar die kans lijkt heel klein. De Catalanen vinden Neymar te duur en trainer Xavi heeft hem niet opgenomen in zijn plannen.

Neymar zou klaar zijn met de fluitconcerten in Parijs en ook de transfer van Lionel Messi en de onzekerheid rond Kylian Mbappé zouden niet mee hebben geholpen. De blessuregevoelige Braziliaan heeft wel interesse uit een aantal landen. Zo zou zijn entourage bezig zijn met een overstap naar Chelsea, maar liggen ook clubs uit Brazilië en Saudi-Arabië op de loer.