'Voorzitter Tottenham heeft lak aan Kane-deadline van Bayern en gaat op vakantie'

'Voorzitter Tottenham heeft lak aan Kane-deadline van Bayern en gaat op vakantie'

05-08-2023 14:41
7

Tottenham Hotspur heeft de deadline die Bayern München had gesteld voor hun bod op Harry Kane, laten verlopen. De Duitsers wilden voor vrijdag middernacht een antwoord hebben op hun bod van naar verluidt honderd miljoen euro, maar een antwoord kwam er niet uit Londen.

Bayern München was vrijdag heel duidelijk tegen Tottenham Hotspur. De Duitsers dienden hun laatste bod in van honderd miljoen euro op Harry Kane. Daarmee voldeed Bayern aan de eerder genoemde vraagprijs van Tottenham. De clubleiding van Der Rekordmeister wilde wel voor middernacht een antwoord hebben uit Londen, anders zouden ze doorschakelen. Nu blijkt dat het antwoord van Tottenham Hotspur dus niet op tijd is gekomen.

Mocht Bayern met de hand over het hart wrijven en Tottenham toch meer tijd geven, dan wordt het alsnog lastig. Voorzitter Daniel Levy heeft het vliegtuig gepakt naar Miami om daar vakantie te vieren met zijn familie. Volgens BILD gaan de onderhandelingen tussen beide clubs nog wel verder. Kane is nog niet van plan om zijn contract bij Spurs te verlengen, maar hij heeft zijn deadline gezet op 13 augustus. Voor de start van de eerste competitiewedstrijd wil de Engelsman duidelijkheid.