LIVE-Discussie: Genk heeft wat goed te maken tegen Eupen, Aziz voor Heynen

LIVE-Discussie: Genk heeft wat goed te maken tegen Eupen, Aziz voor Heynen

05-08-2023 15:06 Laatste update: 15:14
17

KRC Genk ontvangt KAS Eupen na de dramatisch verlopen Champions League-strijd met Servette FC. De Genkies gingen onnodig en onverwachts ten onder tegen de Zwitsers in de zeer belangrijke match. Het is nu aan de manschappen van Genk om zich te herstellen tegen Eupen waar de Duitse hoofdtrainer Florian Kohfeldt nu aan het roer staat.

Genk heeft niet het gewenste resultaat Europees behaald en zag aanvoerder Bryan Heynen zwaar geblesseerd uitvallen. Het missen van Heynen is een flinke aderlating voor Genk. De formatie van Vrancken is de Jupiler Pro League wel voortvarend begonnen. Genk pakte na de eerste speelronde direct de koppositie door met 0-4 te winnen van promovendus RWDM. Nu is het aan Genk om die driepunter een vervolg te geven tegen Eupen. 

Opstelling Genk: Vandevoordt, Preciado, McKenzie, Sadick, Arteaga, Hrosovsky, Aziz, El Khannouss, Bonsu Baah, Sor, Tresor

KAS Eupen is de eerste match van het Jupiler Pro Leagueseizoen begonnen met een gelijkspel. Het werd 2-2 nadat Westerlo in de absolute slotfase nog de gelijkmaker wist te prikken. Eupen was niet de bovenliggende partij, maar was toch erg dicht bij een winstpartij. Uit bij Genk wordt een pittige match voor Eupen en de ploeg kan ook niet beschikken over de geblesseerde nieuwkomers Kevin Möhwald en Bartosz Bialekin verband met blessureleed.

Opstelling Eupen: Nog niet bekend