UPDATE: Montegnies vertrekt bij KV Kortrijk en 'gaat naar RSCA Futures'

UPDATE: Montegnies vertrekt bij KV Kortrijk en 'gaat naar RSCA Futures'

05-08-2023 22:48 Laatste update: 24-08-2023 10:20
21

KV Kortrijk heeft met Lars Montegnies een nieuwe jeugdspeler in de rangen rondlopen. Het zeventienjarige talent kreeg tegen KAA Gent een kans om zich te tonen en wordt een grote toekomst voorspeld. Al zijn er nu al kapers op de kust.

Montegnies heeft voorlopig nog geen profcontract bij KV Kortrijk, maar daar kan snel verandering in komen. Bij zijn entourage klinkt het dat er gesprekken lopen met de clubleiding van KVK. "De club is vragende partij om een overeenkomst te ondertekenen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Dat contract is ook nodig, aangezien al verschillende clubs Montegnies in huis willen halen. "De club gaat zeker de nodige inspanningen doen voor hem. Er is nu al wat interesse in hem, maar het is niet de bedoeling om nu al een andere club voor hem te zoeken", aldus de entourage van de middenvelder.

De amper zeventienjarige middenvelder komt ook uit de jeugdopleiding van KVK, waar hij al jaren voor spelen. "Het is een pluim op de hoed van de jeugdwerking van KV Kortrijk. Lars verteert blijkbaar de stap van de U18 naar het eerste elftal vrij goed", besluit men.

Update: Montegnies vertrekt bij KV Kortrijk. Het management, de trainer en het team van de speler kwamen niet tot een akkoord over een eerste profcontract. KV Kortrijk verneemt dat Montegnies akkoord is met een andere club. Dat meldt de KV Kortrijk via de officiële website. Montegnies vertrekt naar RSCA Futures, volgens Het Nieuwsblad.