'Anderlecht gaat opnieuw voor Deen en doet eerste bod op Chukwuani'

'Anderlecht gaat opnieuw voor Deen en doet eerste bod op Chukwuani'

03-08-2023 17:14
39

RSC Anderlecht blijft zoeken naar versterking en wil vooral op het middenveld er nog enkele pionnen bij. Met Jesper Fredberg en Brian Riemer werden er de voorbije maanden al enkele Deense spelers aangetrokken. Daar kan met Tochi Chukwuani nu nog eentje bijkomen.

Volgens de Turkse journalist Safa Can Konuksever heeft Anderlecht namelijk het vizier gericht ok Chukwuani, een twinigjarige Deense jeugdinternational die in eigen land momenteel uitkomt voor Lyngby. Daar wist Chukwuani zich in de kijker te spelen van flink wat clubs.

Zo toont Anderlecht interesse in Chukwuani, maar worden ook Sporting CP en Trabzonspor genoemd als potentiële bestemmingen voor de middenvelder. Die drie club hebben naar verluidt ook al een eerste bod gedaan op de middenvelder.

De centrale middenvelder blijkt ook een buitenkansje te kunnen zijn. Hij heeft nog maar een contract voor één seizoen bij Lyngby en kan dus goedkoop in huis worden gehaald. Chukwuani heeft een marktwaarde van 400.000 euro en moet ook voor een soortgelijk bedrag overgenomen kunnen worden.