Strijdbijl begraven tussen F-Side van Ajax en Sneijder: 'Welkom thuis Wesley'

Strijdbijl begraven tussen F-Side van Ajax en Sneijder: 'Welkom thuis Wesley'

02-08-2023 14:39

De harde kern van Ajax, genaamd de F-Side en Wesley Sneijder hebben de strijdbijl definitief begraven. De F-side laat weten dat de recordinternational meer dan welkom is, na een goed gesprek tussen beide partijen.

Eerder op woensdag ging Sneijder al door het stof en nu komt ook de F-Side met een korte verklaring. De fanatieke aanhang verzette zich eerder fel tegen een terugkeer van de voormalig spelmaker, die met een spottend filmpje kwaad bloed had gezet. Het is vergeten en vergeven. De terugkeer van Sneijder lijkt bovendien al te worden aangekondigd.

De F-Side laat weten dat Sneijder zijn excuses heeft aangeboden. 'Ook wij hebben onze frustratie geuit. We waarderen het enorm dat Wesley de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen en ons in het supportershome te woord te staan', klinkt het. 'Voor vele Ajacieden is Wesley een icoon van onze club, we hebben voor hem in de hekken gehangen. Voor ons is de kou uit de lucht. Alles wat er is gebeurd sluiten we hiermee af. Welkom thuis Wesley.'

Sneijder rondt zijn terugkeer vermoedelijk spoedig af. Hij moet een rol gaan vertolken in de technische staf van trainer Maurice Steijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside)