McKenzie (Genk) voor Servette: “Willen elke match winnen, ongeacht de competitie”

McKenzie (Genk) voor Servette: “Willen elke match winnen, ongeacht de competitie”

01-08-2023 17:09
1

Mark McKenzie, de centrale verdediger van KRC Genk, kijkt vol vertrouwen uit naar de Champions League ontmoeting met Servette FC. De twee teams ontmoetten elkaar eerder in Zwitserland, daar bleef het bij een 1-1 gelijkspel. Woensdag wordt bepaald wie van de twee doorgaat naar de derde voorronde.

Volgens McKenzie is er bij Genk geen gebrek aan motivatie en geen gebrek aan vertrouwen. "Het is onze intentie om vol voor de kwalificatie te gaan. We focussen volledig op onszelf en zijn goed voorbereid op deze wedstrijd. We willen elke wedstrijd winnen, ongeacht de competitie”, deelt McKenzie via de officiële kanalen van Genk.

McKenzie geeft verder aan dat het een gedeelde droom is binnen de Genk-selectie om het ver te schoppen in de Champions League. “De hele spelersgroep kijkt uit naar de kans om vol voor de kwalificatie te gaan. Elke Genkie droomt van de UEFA Champions League. De eerste stap: winnen van Servette FC. Samen met de fans gaan we er vol voor”, besluit McKenzie.

Genk heeft de volgende selectie bekendgemaakt voor de returnmatch in de Cegeka Arena. Vandevoordt, Van Crombrugge, Leysen, Muñoz, McKenzie, Cuesta, Preciado, Sadick, Kongolo, Arteaga, Kayembe, Aziz, Heynen, Hrošovský, Galarza, Ait El Hadj, Trésor, Sor, Oyen, Paintsil, Fadera, El Khannouss, Bonsu Baah en Tolu.