Transfer op komst? Lavia begint op de bank in Championship-start Southampton

Transfer op komst? Lavia begint op de bank in Championship-start Southampton

01-08-2023 15:18 Laatste update: 04-08-2023 21:01

Romeo Lavia blijft de transfergemoederen bezighouden, Liverpool komt met een verbeterd bod op de middenvelder van Southampton. De pas 19-jarige Lavia geniet van de grootste Engelse clubs interesse, maar Liverpool blijft het actiefste hengelen.

Een eerder bod van Liverpool werd geweigerd, Southampton wil 50 miljoen pond ontvangen. Dat is ongeveer 58 miljoen euro. Het nieuwe bod van Liverpool is 42 miljoen pond, dat is ongeveer 49 miljoen euro. Het is nog de vraag of Southampton bereidt is om te zakken in de vraagprijs, meldt transferjournalist Fabrizio Romano. 

Liverpool bekijkt wel andere mogelijkheden voor wanneer Southampton niet verder wil zakken in de vraagprijs voor Lavia. Liverpool ziet in de 22-jarige André van Fluminese een mogelijk alternatief voor de Rode Duivel.

Lavia maakte het afgelopen seizoen veel indruk als jonge middenvelder bij Southampton. De ploeg degradeerde uit de Premier League, maar Lavia was een van de lichtpuntjes. Lavia maakte de meeste minuten van alle andere spelers die nog onder de 20 jaar oud zijn.

Update: Is eindelijk een transfer op komst voor Romeo Lavia? De middenvelder wordt nadrukkelijk genoemd bij Liverpool. In de eerste Championship-wedstrijd van het seizoen begint Lavia alvast op de bank, een teken aan de wand?