Brepoels over talenten STVV: “Werd tijd dat STVV weer aan eigen jeugd ging denken”

Brepoels over talenten STVV: “Werd tijd dat STVV weer aan eigen jeugd ging denken”

01-08-2023 08:52
3

Guido Brepoels, de voormalig hoofdtrainer van STVV, reageert zeer content op de nieuwe jeugd die bij STVV zijn kans grijpt. STVV speelde tegen Standard met vier talentvolle Limburgers waaronder Rein Van Helden (21), Mathias Delorge (19), Jarne Steuckers (21) en Matte Smets (19).

Volgens Brepoels werd het ook wel tijd dat STVV met eigen jeugd aan de slag ging. “Het werd tijd dat STVV weer wat aan de eigen jongeren begon te denken, want er is talent zat”, Brepoels vertelt verder dat hij een goede match zag tegen Standard. “Alleen moet het besef er zijn dat die nieuwe lichting alleen kan blijven presteren als zij ervaren jongens om zich heen blijven hebben”, deelt Brepoels aan Het Belang van Limburg.

Brepoels zag ook een Standard dat nog niet op volle sterkte, het veld speelde volgens Brepoels ook een rol. De voormalig hoofdtrainer verwacht dat Kortrijk een andere uitdaging zal zijn. “Dan wacht gevechtsvoetbal in Kortrijk, een ander paar mouwen. Maar chapeau dat ze gebracht worden, STVV gaf amper iets weg”, besluit Brepoels complimenteus richting hoofdtrainer Thorsten Fink.