Veerman (PSV) content met Lang en hoopt op meer: De Ketelaere is kwaliteit

Veerman (PSV) content met Lang en hoopt op meer: "De Ketelaere is kwaliteit"

01-08-2023 08:34
1

De Nederlandse middenvelder Joey Veerman is content met de komst van Noa Lang en kent de kwaliteiten van mogelijke nieuwkomer Charles De Ketelaere. De middenvelder denkt dat PSV klaar is voor de clash met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Toch hoopt de 24-jarige spelmaker nog op de komst van meer versterkingen, vertelt hij in De Telegraaf.

Veerman wil zelf ook meer zijn stempel drukken. "Zoveel mogelijk goals en assists, belangrijk zijn in de passing. Die lijn hoop ik door te trekken. En het zou wel eens leuk zijn om kampioen te worden", stelt de Volendammer, die dus wel van mening is dat PSV nog wat aankopen kan gebruiken. "Het zou alleen maar goed zijn als er extra kwaliteit bijkomt. Als zo'n De Ketelaere erbij komt, dat is alleen maar meer kwaliteit."

Met topaankoop Noa Lang, die overkwam van Club Brugge, heeft Veerman al een goede klik. "Als je topkwaliteit erbij krijgt, ga je altijd op zoek naar die gasten. Hij is iemand die gaat lopen als ik de bal klaar heb liggen, dus ik denk dat die klik wel gaat ontstaan."

Ook de speelwijze van hoofdtrainer Peter Bosz bevalt goed. "Ik vind het heel fijn. Wij zijn qua speelstijl wel wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen en het lijkt wat meer op het Feyenoord van vorig seizoen."