Vandenbempt over Antwerp: “Ploeg nog niet af, moet ook pas over een paar weken”

Vandenbempt over Antwerp: “Ploeg nog niet af, moet ook pas over een paar weken”

01-08-2023 07:03
19

Peter Vandenbempt ziet dat kampioen en bekerwinnaar Royal Antwerp FC nog niet klaar is tijdens deze transferperiode. Volgens de analist is het team van hoofdtrainer Mark van Bommel nog niet helemaal af, zeker met het hoog op Champions Leaguevoetbal.

Vandenbempt ziet dat Antwerp geen haast heeft wanneer het gaat om gereed te zijn qua selectie. “Die ploeg is duidelijk nog niet af, dat is anders dan bij Genk. Dat moet ook pas over een paar weken wanneer de poort naar de Champions League moet opengebeukt worden zo ergens eind augustus”, citeert Sporza Vandenbempt.

Vandenbempt vertelt ook dat tegen die tijd spits Vincent Janssen weer volledig inzetbaar moet zijn voor Antwerp. De analist ziet het wel zitten in de nieuwkomers bij Antwerp. “Intussen blijkt die jongeman Ilenikhena wel een lefgozer te zijn met zijn invalbeurten en vooral Ondrejka, de vervanger van Stengs zeg maar, heeft het heel erg goed gedaan”, deelt Vandenbempt.

Vandenbempt verwacht dat Antwerp nog wel nieuwe versterkingen gaat presenteren deze transferperiode. “Want het is niet de bedoeling om na het boerenjaar van vorig jaar nu een rol op het tweede plan te spelen”, besluit Vandenbempt.