Bonucci staat open voor Ajax: 'Maar ze gaan met niemand het gesprek aan'

Bonucci staat open voor Ajax: 'Maar ze gaan met niemand het gesprek aan'

31-07-2023 17:02 Laatste update: 17:07

Leonardo Bonucci is door zijn management aangeboden bij Ajax, zo vertelt Valentijn Driessen in de Nederlandse podcast Kick-off van De Telegraaf. De verdediger van Juventus zag die overstap zelf ook wel zitten, alleen directeur Sven Mislintat maakte geen werk van zijn komst.

"Ik hoorde dat Bonucci is aangedragen. Bonucci is misschien wel op de weg terug in zijn carrière, maar hij is wel iemand die een Jorrel Hato zou kunnen laten groeien", aldus Driessen. Presentator Pim Sedee gelooft zijn oren niet. "Je zegt dat Bonucci is aangedragen bij Ajax?"

Driessen weet dat Bonucci op een strand in Italië is gevraagd of hij naar Ajax zou willen komen. "Hij zei: ja, ja, ik wil dolgraag blijven voetballen. Hij gaat nu volgens mij een transfer maken binnen Italië, want hij moet weg bij Juventus."

Naast Bonucci zou ook Álvaro Barreal van FC Cincinnati bij Ajax zijn aangeboden. "Ik ken hem niet, maar hij hoort bij de vijf beste spelers van de MLS. Hij is een soort Ziyech, kan van links en rechts komen en scoort veel meer dan Ziyech. Hij werd ook door een Nederlandse makelaar aangeboden. Ik zou zeggen: ga er in ieder geval achteraan en het gesprek aan, maar ze gaan met niemand het gesprek aan", aldus Driessen.