Fikse tegenvaller voor Ziyech: Rolls Royce van 561.000 euro gecrasht in Amsterdam

Fikse tegenvaller voor Ziyech: Rolls Royce van 561.000 euro gecrasht in Amsterdam

30-07-2023 23:11
2

De Rolls Royce Cullinan van Hakim Ziyech is gecrasht in Amsterdam. De wagen, die nieuw €561.000 kost, kwam in botsing met een Volkswagen Polo, waardoor de luxe wagen een hoop schade opliep.

Op een druk kruispunt in Amsterdam kwamen de Polo en de Rolls Royce van Ziyech met elkaar in botsing. De wagen van de voetballer kwam daardoor half op de stoep en half in een voortuin terecht. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, maar één van de inzittenden is wel aangehouden. Ook is het niet bekend of Ziyech zelf in de auto zat, laat staan of hij zelf is gearresteerd.

Voor Ziyech is het sowieso een rumoerige zomer. De aanvaller zou aan het begin van de transferwindow een overstap maken naar Al Nassr in Saudi-Arabië. Die deal ging uiteindelijk niet door, maar de precieze reden daarvoor was niet bekend. Volgens bepaalde media zou hij de medische keuring niet hebben gehaald door problemen met zijn knie. Het andere verhaal is dat de club en Ziyech er financieel niet uitkwamen.

@amsterdam1mocro #ajax #hakim Ziyech auto in de prak #amsterdam#rolls royce #loodgieterswerk ♬ origineel geluid - Amsterdam Mocro