'Man Utd slaat PSG-aanval af: deal op komst, Højlund blijft al aan de kant'

'Man Utd slaat PSG-aanval af: deal op komst, Højlund blijft al aan de kant'

29 juli om 16:11

Manchester United is heel dicht bij de komst van Rasmus Højlund. De Premier League-grootmacht nadert een akkoord met Atalanta Bergamo over de transfer van de twintigjarige spits, meldt Fabrizio Romano. Ook Sky Sports schrijft dat United een deal nadert.

De gesprekken tussen The Mancunians en La Dea bevinden zich in een vergevorderd stadium. Daarom zal Højlund zaterdag niet in actie komen in de oefenwedstrijd tegen Bournemouth. Geen van de betrokken partijen wil een risico nemen met het oog op een transfer naar Old Trafford. 

United bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met Højlund. Paris Saint-Germain wilde de transfer nog kapen met een bod van vijftig miljoen euro, maar de Franse aanval wordt afgeslagen. Hoeveel Manchester United uiteindelijk op tafel gaat leggen voor de Deens international, is nog niet duidelijk. De Engelsen willen niet voldoen aan de vraagprijs van zeventig miljoen plus bonussen, maar beide clubs zijn dicht bij een compromis, stelt Sky.

Dat de Italianen zich gaan versterken met El Bilal Toure, lijkt de onderhandelingen in een stroomversnelling te brengen. De Malinees moet Højlund op gaan volgen in Bergamo.