Fredberg (RSCA) over transfer Mendel: “Perfect in lijn met onze strategie”

Fredberg (RSCA) over transfer Mendel: “Perfect in lijn met onze strategie”

27-07-2023 22:22
12

RSC Anderlecht heeft buitenspeler Tudor Mendel definitief overgenomen van Chelsea. Anderlecht weet op deze manier Barcelona af te troeven in de strijd om de handtekening van Mendel. Jesper Fredberg, de CEO van Anderlecht, reageert op de nieuwste aanwinst van paars-wit.

Fredberg is zeer te spreken over de transfer van de achttienjarige Mendel. “Het tekenen van het jonge talent Tudor is perfect in lijn met onze strategie. We willen de grootste talenten bij Anderlecht hebben spelen”, deelt Fredberg via de officiële kanalen van Anderlecht.

Anderlecht gelooft dat het een zeer goede match is, zowel voor Anderlecht als voor Mendel. “Tudor past erg goed, hij is niet alleen een moderne getalenteerde buitenspeler, maar hij is ook hongerig en hij heeft een goede opleiding genoten. Bij Anderlecht kunnen we hem het beste pad bieden naar de volgende stap”, deelt Fredberg.

Mendel komt over van Chelsea, waar hij een aflopend contract had. Mendel wilde zijn contract bij Chelsea niet verlengen. Naast Barcelona was ook Ajax geïnteresseerd in Mendel, maar de buitenspeler heeft voor Anderlecht gekozen.