Riemer en Fredberg (Anderlecht) over transfermarkt: We zijn nog niet tevreden

Riemer en Fredberg (Anderlecht) over transfermarkt: "We zijn nog niet tevreden"

27-07-2023 18:20
6

Het aftellen kan beginnen. We zijn slechts één dag verwijderd van de start van het nieuwe seizoen. Aan de vooravond van de openingspartij, tussen Union Saint-Gilloise en RSC Anderlecht, sprak Brian Riemer met de pers over zomermercato.

"Er was een beetje ongeduld rond de inkomende transfers. Maar we wisten waar we naartoe wilden. We moesten wachten om de spelers te krijgen die we echt wilden en die hebben we gekregen. Ik heb een heel goed gevoel over ons," zei Riemer.

“Dit is een team dat blijft groeien", vervolgt Riemer. "We zijn nog niet op ons hoogste niveau, maar we zullen blijven evolueren. De spelers leren elkaar kennen. Fysiek gaan we ons nog verbeteren. We willen een zo sterk mogelijk team bouwen, maar we kijken ook naar de balans in het team”, klinkt het verder bij Riemer. 

Fredberg, CEO Sports, vertelde de pers dat er mogelijk nog een aantal inkomende transfers in het vooruitzicht zijn. "Ik ben heel blij met de transfers. Zijn we al tevreden met de transferperiode tot nu toe? Neen, dat zijn we nog niet. Ik probeer nog altijd om het team nog beter te maken dan het nu al is. Ik probeer nog altijd puzzelstukjes te vinden die passen", klinkt het bij Fredberg, geciteerd door Sporza.

Riemer bevestigt dan weer dat er ook nog een aantal spelers kunnen vertrekken. “Misschien zullen er nog 1 of 2 spelers vertrekken. Ik wil spelers die bereid zijn om te sterven voor de club. Als dat niet het geval is, kan de speler vertrekken”, besluit Riemer, geciteerd door RTBF.