LIVE-Discussie: Club Brugge ontvangt Aarhus, Thiago spits, De Cuyper basis

LIVE-Discussie: Club Brugge ontvangt Aarhus, Thiago spits, De Cuyper basis

27-07-2023 19:00
31

Club Brugge ontvangt het Deense Aarhus AGF voor de tweede voorronde van de Conference League. Club Brugge mag zich de favoriet noemen, maar moet het nog wel laten zien tegen de Deense formatie. Voor Club Brugge en de nieuwe hoofdtrainer Ronny Deila begint nu tegen Aarhus het voetbalseizoen pas echt.

Voor Club Brugge is het Europees even omschakelen, de ploeg wist vorig seizoen nog te overwinteren in de Champions League en moet zich nu plaatsen voor de Conference League. Blauw-Zwart heeft flink wat nieuwe versterkingen in huis gehaald met Igor Thiago, Hugo Vetlesen en Michal Skoras.

Opstelling Club Brugge: Mignolet, Buchanan, Mechele, Spileers, De Cuyper, Rits, Onyedika, Vanaken, Skov Olsen, Nusa, Thiago

Voor Aarhus is Club Brugge een zeer flinke opponent. Aarhus werd het afgelopen seizoen derde in de Deense competitie, maar volgens de Deense media is Club Brugge de ‘slechtst mogelijke loting’. Hoofdtrainer Uwe Rösler ziet toch kansen tegen Club Brugge, ondanks dat Aarhus steunpilaar Yann Bisseck verkocht aan Internazionale.

Opstelling Aarhus AGF: Nog niet bekend