Materazzi over Lukaku: “Nu moeten we praten, je steekt Inter in de rug”

Materazzi over Lukaku: “Nu moeten we praten, je steekt Inter in de rug”

26-07-2023 13:43
32

De naam van Romelu Lukaku gaat de afgelopen weken vaak over de tong. De spits van de Rode Duivels staat ter discussie door de vele transfer-geruchten die rondgaan. Ook Marco Materazzi (voormalig speler van Internazionale) geeft zijn mening. 

"Er is niets juister voor Inter dan Lukaku nu te laten gaan”, gelooft de voormalige verdediger van de Italiaanse grootmacht. “De club heeft drie keer alles voor hem gedaan. De eerste keer was toen ze hem overnamen van Manchester United. De tweede keer, toen ze hem tekenden van Chelsea. En de derde keer, deze zomer, toen ze zeiden dat ze hem wilden kopen.”

Materazzi geeft verder toe altijd een grote fan van Romelu geweest te zijn, maar het is volgens Materazzi tijd dat hij schoon schip maakt. “Hij moet een man zijn. Respect moet je verdienen", aldus de voormalige verdediger, geciteerd door L'Avenir.

"Ik zou graag zien dat Romelu zegt wat hij echt voelt. Zonder bijbedoelingen, met een open hart. Ik weet hoeveel hij om Inter gaf, maar ik weet ook hoeveel Inter van hem hield”, gaat Materazzi verder.

“Hoe vaak zie je een speler vertrekken om zijn droom waar te maken bij Chelsea na het winnen van de Scudetto en een jaar later terugkomen als een verloren zoon? Dat had ik nog nooit gezien. Op die manier vertrekken is Inter in de rug steken. Nu moeten we praten, Romelu," besluit Marco Materazzi.