Eleven Sports wordt DAZN: De voetbalfan betaalt nu meer dan vroeger

Eleven Sports wordt DAZN: De voetbalfan betaalt nu meer dan vroeger

24-07-2023 17:46 Laatste update: 18:14
7

De Jupiler Pro League gaat eindelijk weer van start. De clubs uit 1A trappen komend weekend de competitie op gang. Heel Vlaanderen kijkt reikhalzend uit naar het voetbal uit de Jupiler Pro League, maar dat zal dit seizoen duurder worden. 

Eleven Sports is ondertussen opgegaan in DAZN. Maar deze evolutie brengt verandering met zich mee. Het komende seizoen wordt een overgangsjaar, alvorens de naam Eleven helemaal van het scherm verdwijnt.

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat de voetbalfan wat dieper in de buidel zal mogen tasten. Een ‘all access pas’ kon je bij Eleven aankopen voor 16,99 euro per maand of. Je kon ook jaarlijks de som van 169 euro neertellen. Dat pakket heeft ondertussen een nieuwe naam gekregen: ‘DAZN Total’-pakket.

Ook hier kan je kiezen. Of je koopt een abonnement voor een maand voor 28,99 euro, of je koopt een abonnement voor een jaar van 228 euro, of je kan ervoor kiezen om het in schijven te betalen en dan komt het op zo’n 18,99 euro per maand.

De Pro League jaarpas kostte 12,99 euro per maand, of 129 euro voor een jaar. DAZN biedt meerdere opties aan. Of 24,99 euro voor een maand, of een abonnement van ietsje meer dan 179 euro voor een jaar. Ook dat kan in maandelijkse schijven van 14,99 euro betaald worden.

Op de website van DAZN krijg je meer informatie over de nieuwe tarieven die zullen gelden in België.