AS: ‘Kans is groot dat Eden Hazard ervoor kiest op pensioen te gaan’

AS: ‘Kans is groot dat Eden Hazard ervoor kiest op pensioen te gaan’

24-07-2023 17:13 Laatste update: 29-07-2023 15:05
14

De toekomst van Eden Hazard en waar die ligt is tot nog toe onduidelijk. De voormalige kapitein van de Rode Duivels heeft nog geen nieuwe club gevonden en dat zou wel nog even kunnen duren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op maandag.

In tussentijd lijkt de voormalige speler van Real Madrid te ontspannen op reis met zijn gezin. De dribbelkont werd gespot op vakantie in Vigo. Hazard gaat in de Spaanse stad volgens Het Laatste Nieuws een huwelijk gaan bijwonen. Een supporter herkende Hazard en vroeg dan ook om een foto met de aanvaller. 

Volgens Het Laatste Nieuws zou het wel nog even kunnen duren vooraleer de toekomst van Hazard opgehelderd zal worden. ‘Hij denkt nog altijd na over zijn toekomst. Sinds hij zijn contract liet ontbinden bij Real, heeft hij nog geen enkele aanbieding gekregen die concreet genoeg is. Of die hem aanstaat’, lezen we in de krant. Enkele makelaars zouden hem wel gecontacteerd hebben. Inter Miami werd toen genoemd als een mogelijke bestemming. 

Update: Er wordt nog druk gespeculeerd over de toekomst van Eden Hazard, maar het Spaanse AS denkt dat de kans groot is dat de voormalige Rode Duivel op pensioen zal gaan.