LIVE: Opponenten Club Brugge en Gent in Conference League

LIVE: Volgende Conference-League opponenten voor Club Brugge en KAA Gent

24 juli om 13:55

Club Brugge en KAA Gent gaan beiden strijden op het toneel van de Conference League. De tegenstanders uit de volgende ronde worden vandaag om 14:00 bekendgemaakt. Dit is LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be. Club Brugge zal onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Ronny Deila eerst in een tweeluik af moeten rekenen met het Deense AGF Aarhus. Aan Gent de taak om ditzelfde te doen tegen het Slowaakse MSK Zilina.

 

Club Brugge maakte het afgelopen seizoen Europees veel indruk door te overwinteren in de Champions League. In de groepsfase wist Club Brugge hoge ogen te gooien, maar het was uiteindelijk het Portugese SL Benfica dat over twee wedstrijden gezien een te groot obstakel bleek. Club Brugge stak destijds ook allesbehalve in een sterke vorm onder leiding van de voormalige hoofdtrainer Scott Parker.  

Gent kende Europees ook een prima seizoen, de manschappen van Hein Vanhaezebrouck wisten het tweeluik in de achtste finale van de Conference League overtuigend te winnen van het Turkse Istanbul Başakşehir. In de kwartfinale bleek West Ham United te sterk, de Premier League-ploeg werd uiteindelijk ook de winnaar van de vorige Conference League.