Europees avontuur begint: waar kan u Club Brugge en KAA Gent bekijken?

Europees avontuur begint: waar kan u Club Brugge en KAA Gent bekijken?

24-07-2023 13:30 Laatste update: 27-07-2023 23:05
42

Na de Supercup kan het seizoen eindelijk beginnen en worden de eerste Europese wedstrijden afgewerkt voor onze Belgische ploegen. Beginnen doen we deze week met KRC Genk, Club Brugge en KAA Gent. Maar waar kan je hun wedstrijden bekijken? VoetbalPrimeur.be zocht het voor u uit.

Servette FC Genève – KRC Genk, dinsdag 24 juli
Genk begint in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League met een partij tegen het Zwitserse Servette. Aanvankelijk leek de partij niet uitgezonden te gaan worden, maar er werd dan toch een akkoord bereikt met Play Sports.

De sportzender zal de wedstrijd op het open kanaal Play Sports Open uitzenden, waardoor alle klanten van Telenet de wedstrijd toch zullen kunnen bekijken. De uitzending gaat om 20u25 van start, amper vijf minuten later wordt de wedstrijd ook al op gang gefloten.

Club Brugge – AGF Aarhus, donderdag 26 juli
Ook de supporters van Club Brugge zullen hun spelers aan het werk kunnen zien tegen Aarhus. Deze keer geen Champions League voor de Bruggelingen, maar wel de Conference League. De partij tegen de Deense club wordt uitgezonden op VTM2.

De uitzending gaat om 19u45 van start en de jongens van Ronny Deila beginnen er om 20u00 aan.

KAA Gent – MSK Zilini, donderdag 26 juli
Net zoals Club Brugge komt ook KAA Gent donderdag in actie in de tweede kwalificatieronde van de Conference League. Voorlopig wordt die wedstrijd niet uitgezonden, al kan daar de komende dagen nog verandering in komen.