Sassuolo weigert miljoenenbod: Willen geen zaken doen met Russische club

Sassuolo weigert miljoenenbod: "Willen geen zaken doen met Russische club"

23-07-2023 23:47
29

Sassuolo heeft een enorm financieel risico genomen. De club uit de Serie A heeft namelijk een bod van Spartak Moskou op Rogério geweigerd vanwege 'ethische redenen'. 

Dat zei directeur Giovanni Carnevali in gesprek met La Gazzetta dello Sport. Sassuolo kreek een bod van acht miljoen euro binnen uit Rusland. Spartak wilde de 25-jarige Braziliaanse vleugelverdediger graag overnemen, echter werd het bod niet geaccepteerd door de Italianen. "Er was een zeer goed bod, maar alles overwegende hebben we besloten om de deal niet te doen. Om ethische redenen", zei Carnevalli.

"We willen simpelweg geen zaken doen met een Russische club", vervolgt Carnevalli, die weet dat Sassuolo risico loopt. Rogério is volgend jaar zomer namelijk transfervrij. "Maar met dat land werken we niet samen. Ja, dat is een risico, want we kunnen hem misschien wel voor niets kwijtraken. Maar dit is een keuze van andere aard."

Rogério werd vier jaar geleden door Sassuolo opgepikt bij Juventus. De club maakte zo'n zeven miljoen euro over naar de Oude Dame. In het shirt van Sussuolo speelde de verdediger 156 officiële wedstrijden. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!