Guardiola over rentree Rode Duivel De Bruyne: “Hij voelt zich veel, veel beter”

Guardiola over rentree Rode Duivel De Bruyne: “Hij voelt zich veel, veel beter”

23-07-2023 21:46

Rode Duivel Kevin De Bruyne is zeer dicht bij zijn rentree. De assistkoning van Manchester City raakte geblesseerd in de Champions League-finale aan zijn hamstring. Zijn hoofdtrainer Pep Guardiola geeft aan dat hij snel weer over zijn aanvallende middenvelder kan beschikken.

De Bruyne kwam niet in actie tijdens de oefenmatch van Manchester City tegen het Japanse Yokohama Marinos. Volgens Guardiola zit zijn rentree eraan te komen. ““Hij voelt zich veel, veel beter, ik weet niet of hij de oefenmatch tegen Bayern München (26 juli) haalt. En ik weet ook niet of hij zal spelen tegen Atlético Madrid (30 juli). Want natuurlijk heeft hij eerst training nodig in de benen”, citeert ManchesterEveningNews Guardiola.

Volgens Guardiola gaat de rentree van De Bruyne niet lang meer op zich laten wachten. “Hij staat dicht bij een terugkeer, hij komt zeer binnenkort terug.” Op 11 augustus staat de eerste Premier League match van Manchester City op het programma. Dan nemen de manschappen van Guardiola het op tegen het Burnley van Vincent Kompany.