Vázquez zeer te spreken over Anderlecht: “Manier van spelen spreekt mij aan”

Vázquez zeer te spreken over Anderlecht: “Manier van spelen spreekt mij aan”

23-07-2023 17:36 Laatste update: 17:51
70

RSC Anderlecht is zeer dicht bij de handtekening van de Argentijnse spits Luis Vázquez. De 22-jarige doelpuntenmaker is gespot op het vliegveld, hij vertelt zeer content over zijn mogelijke overstap naar Anderlecht.

Vázquez zelf blikt alvast vooruit op zijn nieuwe avontuur bij Anderlecht. “Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen aan de club. Ik wil alles geven om zo veel mogelijk goals te maken. Nadat ik de aanbieding heb gekregen, heb ik veel geanalyseerd: de stad, het clublied, enzovoort. De club en de manier van spelen spreken me aan”, vertelt Vázquez voor de camera’s van ESPN.

Vázquez weet dat de stap naar Belgie niet gemakkelijk zal worden, maar de spits gaat vol voor een volgende stap in zijn voetbalcarrière. “Natuurlijk wordt het niet makkelijk om mijn vrienden en familie achter te laten, maar ze beseffen dat dit een stap vooruit is en dus zijn ze gelukkig voor mij”, besluit de spits.

De transfer is nog niet officieel bevestigd, maar Vázquez is onderweg naar België om bij Anderlecht zijn medische testen te ondergaan, weet het Argentijnse Diario Olé. Volgens de sportkrant is er een akkoord bereikt over een bedrag van ongeveer 6,3 miljoen euro.