Klaassen baalt van Ajax-nederlaag tegen Anderlecht: Komt om te winnen

Klaassen baalt van Ajax-nederlaag tegen Anderlecht: "Komt om te winnen"

23-07-2023 10:14
4

Davy Klaassen baalt van de nederlaag tegen RSC Anderlecht. Paars-wit haalde het met 3-0 van de Amsterdammers. Toch gelooft Klaassen dat Ajax dit seizoen in Nederland weer mee gaat doen voor de prijzen. 

Klaassen sprak na afloop van het oefenduel met ESPN. Oude bekenden Jan Vertonghen en Kasper Dolberg waren te vinden bij Anderlecht. "Dat is altijd leuk. Jan en Kasper weer zien is leuk, maar uiteindelijk kom je om te voetballen en te winnen", meent Klaassen, die zag dat Dolberg met een typische spitsengoal de score opende. "Dat is zijn kwaliteit, je moet hem geen kansen geven."

Volgens de middenvelder zijn er voldoende zaken om aan de werken voordat de competitie begint. "We kregen de druk er niet heel goed op, ze speelden er rustig onderuit. Daar moeten we aan werken. Kansen missen kan gebeuren, maar we moeten ons focussen op het veldspel. Daar hebben we nog drie weken voor."

De speler van Ajax heeft het komende seizoen maar één doel. "Om kampioen te worden, dat is het belangrijkste. Het ergste is dat we vorig seizoen geen kampioen werden. In het begin is het proces wennen en moeten we dat gaan finetunen de komende weken. We gaan hard trainen en een stapje maken", besluit Klaassen.