'Inter denkt aan De Gea'

'Inter ziet Onana vertrekken en wil transfervrije De Gea naar Italië halen'

21 juli om 14:14

Internazionale nam deze week definitief afscheid van André Onana en onderzoekt de mogelijkheid om David de Gea naar de club te halen. De Nerazzurri beschikken momenteel slechts over één doelman en hopen nog steeds op Yann Sommer.

In La Gazzetta dello Sport wordt geschreven dat Inter de plannen van De Gea in de gaten houdt. De Spaanse doelman verliet Manchester United na twaalf jaar en heeft op het moment geen club. Sommer leek lange tijd onderweg naar Inter, maar de Italiaanse topclub zou een flink bedrag moeten overhebben voor de sluitpost. Bayern wil geen afscheid nemen van de doelman, aangezien de fitheid van Manuel Neuer nog altijd voor de nodige vraagtekens zorgt, meldt de roze sportkrant. 

Inter denkt ook aan Anatoliy Turbin van Shakhtar Donetsk, maar de Oekraïense club verlangt twintig miljoen euro voor de doelman. Inter is bereid tien miljoen euro neer te leggen. Met het vertrek van Samir Handanovic is Raffaele Di Gennaro de enige beschikbare doelman die onder contract bij Inter staat, waardoor de club snel moet handelen. De Italianen kunnen wellicht wel over Filip Stankovic beschikken, die niet lijkt terug te keren bij FC Volendam.