‘De Norre (OHL) legt medische tests bij Milwall af, contract ligt klaar'

‘De Norre (OHL) legt medische tests bij Milwall af, contract ligt klaar'

19-07-2023 18:16 Laatste update: 20-07-2023 13:13
7

Voor Casper De Norre staat mogelijk een eerste buitenlandse uitdaging te wachten. De flankverdediger/middenvelder kan Oud-Heverlee Leuven verlaten en inruilen voor cultclub Millwall.

Bij London News Online klinkt het dat De Norre op de verlanglijst staat van Millwall. De Londense club zoekt nog naar extra versterking en hoopt die gevonden te hebben in de vorm van De Norre, die OHL mag verlaten.

De ex-speler van KRC Genk was vorig seizoen nog een basispion bij OHL, maar de Leuvenaren zouden naar verluidt niet weigerachtig staan tegenover een vertrek van de Norre, die bij de club nog een contract tot medio 2025 heeft.

De 26-jarige De Norre kwam het voorbije seizoen 36 keer uit voor OHL, waarin hij goed was voot vijf doelpunten en vier assists.

Update: Casper De Norre heeft volgens Sacha Tavolieri zijn medische tests bij Milwall afgelegd. Er ligt een contract voor drie seizoenen met nog een optie voor een extra seizoen klaar. OHL en de Championship-club moeten nog tot een definitief akkoord komen.