Leboeuf wijst met de vinger naar de houding Lukaku: “Een grote puinhoop”

Leboeuf wijst met de vinger naar de houding Lukaku: “Een grote puinhoop”

18-07-2023 14:03
15

Het blijkt een drukke zomer te zijn voor Romelu Lukaku. De spits aast naar een vertrrek bij Chelsea maar de onderhandelingen lopen niet van een leien dakje. Frank Leboeuf is kritisch voor de spits van de Rode Duivels. Dat lezen we op FrenchFootballWeekly.

De voormalige speler van onder andere Chelsea en Marseille wijst met de vinger naar de houding van Lukaku. Voor Leboeuf is de houding van Lukaku betreurenswaardig. "Zijn carrière is een grote puinhoop. Er is geen logica. Waarom heeft hij Inter plotseling laten vallen”, vraagt hij zich af. 

“Lukaku is een speler die ik hoogacht. Het is een aardige jongen. Maar als voetballer kennen we zijn zwakke punten”, gaat de analist verder. “Dat hebben we de afgelopen twee seizoenen gezien. Hij moet veranderen: consistenter worden en harder werken. Nu zullen clubs wel twee keer nadenken voordat ze hun geld op Lukaku zetten.”

Leboeuf hoopt echter wel dat Lukaku een goede club vindt. Dat zal hoe dan ook niet makkelijk worden. Inter Milan zou ondertussen twijfelen, Chelsea wil koste wat het kost van hem af en nu bidt de Belgische spits dat Juventus hem uit de problemen haalt.