Blessin voor Anderlecht: “Natuurlijk luister je naar wat er daar gebeurt”

Blessin voor Anderlecht: “Natuurlijk luister je naar wat er daar gebeurt”

17-07-2023 22:03 Laatste update: 23:02
7

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op zijn eerste ontmoeting met Union in het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. Union ontvangt dan thuis RSC Anderlecht. Union heeft de laatste zes wedstrijden tegen Anderlecht gewonnen.

Blessin weet van de sterke reeks van Union tegen Anderlecht, toch betekenen die zes overwinningen niets volgens Blessin. “Alles wat in het verleden ligt, kunnen we vergeten. Het is een nieuwe wedstrijd, en ik hoop dat we een goeie prestatie kunnen neerzetten”, deelt Blessin via Het Nieuwsblad.

Blessin gaat wat dieper in op de activiteiten van Anderlecht in huidige transferperiode tot nu toe. “Dat het in Anderlecht vrij stil is op het vlak van transfers? Natuurlijk luister je naar wat er daar allemaal gebeurt, maar ik focus liever op mijn eigen team”, besluit Blessin.

Op 28 juli is het zover, dan staat voor Blessin en Union de eerste wedstrijd van het nieuwe Jupiler Pro Leagueseizoen op de planning. Op vrijdag avond 28 juli moet blijken of Blessin de sterke reeks van Union tegen Anderlecht kan voortzetten.