Lukaku na transferdrama Chelsea, Internazionale en Juventus: “Het einde”

Lukaku na transferdrama Chelsea, Internazionale en Juventus: “Het einde”

17-07-2023 19:31
11

Romelu Lukaku houdt eigenlijk al de gehele transferperiode en ook daarvoor de gemoederen bezig. De spits van de Rode Duivels reageert nu via zijn Instagram pagina op het transferdrama. “Het einde” Het leek erop alsof Internazionale en Lukaku er alles aan gingen doen om toch nog samen verder te kunnen, maar daar is nu een einde aan gekomen.

Lukaku hield telkens vast aan zijn liefde voor Internazionale en gaf dan ook aan dat hij niets anders wilde dan een langer verblijf bij de Nerazzurri. Toch bleek Lukaku ook een plan B te hebben en zocht hij contact met Juventus, dit beledigde Internazionale dusdanig dat zij abrupt uit de onderhandelingen met Chelsea zijn gestapt.  

Lukaku creëerde ook aardig wat goodwill doordat hij aangaf dat hij flink wat jaarsalaris wilde inleveren om toch bij Internazionale te kunnen blijven spelen. Dat terwijl het Saoedische Al-Hilal, Lukaku een jaarsalaris van 45 miljoen euro per jaar aan wilde bieden.

Het is op dit moment onduidelijk waar Lukaku zijn toekomst voort zal zetten. Internazionale lijkt in ieder geval geen optie meer. Aankomende dinsdag moet Lukaku zich weer melden bij Chelsea om aan het nieuwe seizoen te beginnen onder leiding van hoofdtrainer Mauricio Pochettino.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku Bolingoli (@romelulukaku)