'Na vertrek Simons gaat PSV vol voor Rode Duivel De Ketelaere'

'Na vertrek Simons gaat PSV vol voor Rode Duivel De Ketelaere'

16-07-2023 16:09
41

PSV gaat serieus werk maken van de komst van Charles De Ketelaere, meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige Rode Duivel moet in Eindhoven de opvolger van Xavi Simons worden.

Zondagochtend werd het vertrek van Simons wereldkundig gemaakt. De spelmaker keert terug bij Paris Saint-Germain. PSV zit in de zoektocht naar een opvolger van de Oranje-international niet stil. AC Milan-pion en Rode Duivel De Ketelaere moet de opvolger van Simons worden.

Eerder deze week werd duidelijk dat PSV had geinformeerd naar de middenvelder, maar nu wordt er serieus werk gemaakt van diens komst. De Ketelaere werd vorig jaar voor 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge, maar komt in Milaan niet uit de verf. De middenvelder ligt nog tot medio 2027 vast bij Milan, wat een permanente transfer naar Eindhoven heel lastig maakt.

Bij PSV kan De Ketelaere herenigd worden met Noa Lang. De twee stonden in 74 wedstrijden samen op het veld bij Club Brugge. Lang is samen met Ricardo Pepi nog altijd de enige zomertransfer voor PSV.