‘Dupé tekent na medische tests contract voor twee seizoenen bij Anderlecht’

‘Dupé tekent na medische tests contract voor twee seizoenen bij Anderlecht’

16-07-2023 14:29 Laatste update: 17-07-2023 07:27
129

RSC Anderlecht heeft na het vertrek van Bart Verbruggen en binnenkort Hendrik Van Crombrugge een nieuwe doelman gevonden. Maxime Dupé staat op een zucht van de Brusselaars.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht interesse toont in Dupé, die zonder club zit nadat zijn contract bij Toulouse afliep. Volgens Het Laatste Nieuws heeft paars-wit nu ook een akkoord bereikt met Dupé.

De dertigjarige doelman legt maandag zijn medische testen af en kan daarna zijn handtekening zetten onder een contract. Bij de Brusselaars zal hij de nieuwe nummer één moeten worden en de concurrentie aangaan met Colin Coosemans.

Afgelopen seizoen keepte hij nog elke wedstrijd voor Toulouse in de Ligue 1. In de succesvolle campagne in de Coupe de France was onze zuiderbuur wel slachtoffer van de gekende beurtrol in bekercompetities.

Update: Ook Het Nieuwsblad bevestigt de transfer van doelman Maxime Dupé naar RSC Anderlecht. Na zijn medische tests ligt er een contract voor twee seizoenen met nog een optie voor een extra seizoen klaar.