Westerlo concurreert met West Ham voor Reynolds: Hij wil ook absoluut blijven

Westerlo concurreert met West Ham voor Reynolds: "Hij wil ook absoluut blijven"

16-07-2023 18:31
2

KVC Westerlo toont zich deze zomertransferperiode serieus ambitieus en haalde en wil flink wat talentvolle spelers in huis halen. Het wil ook langer door met Bryan Reynolds, al wordt zijn komst nog moeilijk.

De rechtsachter was vorig seizoen een basispion bij Westerlo en keert na een uitleenbeurt terug naar AS Roma. Hij mag daar echter vertrekken, waar Westerlo van wil profiteren. Al is er flink wat concurrentie. "Bryan heeft heel veel aanbiedingen, maar hij wil absoluut in Westerlo blijven", zegt vicevoorzitter Hasan Cetinkaya in Het Belang van Limburg.

"Hij heeft het gevoel dat zijn werk hier nog niet af is en dat hij zichzelf hier nog verder kan ontwikkelen. In principe is hij een speler die boven ons budget ligt, maar Bryan doet echt veel moeite om bij ons te blijven. Ik ben echter onder de indruk van zijn mentaliteit. Als je kijkt naar de clubs die hij weigert. In principe kunnen wij niet concurreren met West Ham", klinkt het.

Groot aanbod
West Ham toont verregaande interesse en wil Reynolds ook meteen uitlenen aan Sparta Praag. Niet meteen een grote competitie, al weet Cetinkaya ook dat dat toch stevige concurrentie. "In Praag kan hij wel Champions League spelen en mag hij zich speler van West Ham noemen. Er zijn weinig jongens die zo’n aanbod naast zich neerleggen", geeft hij aan.

En er is nog meer interesse, al blijft men bij Westerlo hopen op de komst van Reynolds. "Verder heeft hij nog aanbiedingen uit België, Nederland, Frankrijk, Italië, … Hopelijk vinden we snel een akkoord, want het is geen makkelijk dossier. We zijn al zeven, acht maanden aan het praten", besluit hij.