De Ketelaere krijgt er oude bekende bij: 'AC Milan wil Danjuma (ex-Club) huren'

De Ketelaere krijgt er oude bekende bij: 'AC Milan wil Danjuma (ex-Club) huren'

15-07-2023 10:48 Laatste update: 10:52

AC Milan blijft op zoek naar aanvallende versterking. I Rossoneri willen graag doorpakken voor Arnaut Danjuma, meldt Gianluca di Marzio. De oud-aanvaller van Club Brugge mag vertrekken bij Villarreal FC.

De Nederlandse vleugelaanvaller staat ook in de belangstelling van Feyenoord, dat de pijlen echter vooral op de Kroatische international Luka Ivanusec lijkt te richten. Volgens Di Marzio staat Danjuma hoog op het wensenlijstje van AC Milan, samen met FC Porto-spits Mehdi Taremi en Tijjani Reijnders van AZ.

De Milanezen willen Danjuma huren van Villarreal. In januari stalde de Spaanse club hem al bij Tottenham Hotspur, dat drie miljoen euro moest betalen voor een halfjaar. Nu kost de 26-jarige linksbuiten vier miljoen voor een heel seizoen, schrijft de transferexpert. De zesvoudig Oranje-international kan zijn borst wel natmaken: Rafael Leão wordt zijn belangrijkste concurrent. Met Charles De Ketelaere loopt er uiteraard nog een voormalige Bruggeling rond op San Siro. De twee speelden wel nooit samen: Danjuma vertrok in de zomer van 2019, later dat seizoen zou CDK zijn eerste pasjes zetten bij de hoofdmacht van Club.

Naast Danjuma voert Milan ook nog gesprekken over de komst van Reijnders. De Italianen brachten maandag hun voorlopig laatste bod uit van negentien miljoen euro, plus vier miljoen aan bonussen. Ook dat werd door AZ meteen afgeslagen. In Milaan vragen ze zich daardoor af of het nog wel zin heeft om te bieden op de 24-jarige Nederlandse middenvelder, meldt Di Marzio. Yunus Musah van Valencia is het alternatief.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!