Vanhaezebrouck na transfer Kandouss: Iedereen was ongelofelijk verbaasd

Vanhaezebrouck na transfer Kandouss: "Iedereen was ongelofelijk verbaasd"

13-07-2023 21:21
13

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, reageert op de transfer van Ismaël Kandouss. De Marokkaanse verdediger kwam over van Union SG en tekende bij Gent. Vanhaezebrouck blikt terug over hoe de transfer uiteindelijk tot stand kwam en het ongeloof dat daarbij kwam kijken.

Vanhaezebrouck vertelt dat hij de naam van Kandouss persoonlijk opgooide. “Toen ik de naam noemde in mijn staff, was iedereen eigenlijk ongelofelijk verbaasd, verrast zelfs. Dat kan toch niet, Kandouss naar Gent, die heeft net twee fantastische jaren gekend. Twee keer eigenlijk hadden ze kampioen moeten zijn. Vorig jaar zijn ze nog dichterbij geweest dan het jaar ervoor”, vertelt Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck deelt verder dat hij degene was die ook direct geloof had dat het mogelijk was om de degelijke verdediger van Union over te halen. “Toen ik zei van ja, misschien is dat toch wel mogelijk, ja toen was iedereen vast overtuigd van, nou ja dan moeten we dat doen”, deelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen van Gent.