'Fossey blinkt uit in oefenpot tegen AZ, Stade Rennes toont prompt interesse'

'Fossey blinkt uit in oefenpot tegen AZ, Stade Rennes toont prompt interesse'

13-07-2023 11:43
3

Standard Luik moet opletten voor een vertrek van Marlon Fossey. De Amerikaanse rechtsachter werkte zich vorig seizoen al op tot een belangrijke kracht in het elftal. In het oefenduel met AZ bewees hij die status, wat ook de sportief directeur van Stade Rennes opgevallen is.

La Dernière Heure zag Fossey een uitstekende partij afwerken tegen AZ. Bij de rust leidden De Rouches met 3-1 en dat was mede dankzij de verdiensten van hun rechtsback. Fossey stormde onophoudelijk mee naar voren en stichtte regelmatig gevaar met scherpe voorzetten. Toen het basiselftal na rust gewisseld werd, stortte Standard overigens nog volledig in: 4-3.

Op dat moment was Fossey dus al lang gaan rusten. Een opvallende aanwezige bij de oefenwedstrijd was Florian Maurice, de sportief directeur van Stade Rennes. Hij zou de naam van Fossey meteen genoteerd hebben. Toen de Amerikaan de kleedkamer opzocht, wisselden beide heren zelfs enkele woorden. Het is nu afwachten of Rennes binnenkort met een officiële aanbieding op de proppen komt.