UPDATE: ‘Bayram op huurbasis naar Westerlo, verdediger zal snel tekenen'

UPDATE: ‘Bayram op huurbasis naar Westerlo, verdediger zal snel tekenen'

14-07-2023 20:30 Laatste update: 06-09-2023 12:12
2

KVC Westerlo heeft bijzonder goede banden met ploegen uit Turkije en zal die deze zomer mogelijk ook gebruiken om een nieuweling in huis te halen. Zo hebben de Kemphanen het vizier gericht op Emin Bayram.

Dat weet men bij het Turkse Fotomac. Eerder raakte al bekend dat Westerlo het vizier had gericht op Kevin Mantilla, maar de Colombiaanse verdediger lijkt toch niet naar de Kempen te trekken. Bij Westerlo gaat men daarom nu voor optie B, Bayram.

De twintigjarige Turkse verdediger komt in eigen land momenteel uit voor Galatasaray, waar hij voorlopig niet kan rekenen op speelminuten. Westerlo wil daarvan gebruik maken en gaat voor een uitleenbeurt met aankoopoptie. Die optie zou echter rond de tien miljoen euro.

Er is echter nog meer interesse in Bayram, die kan rekenen op de interesse van ploegen uit Turkije en het Engelse Stoke City. Bij Westerlo moet de Turkse verdediger achterin voor meer concurrentie gaan zorgen.

Update: Volgens Sacha Tavolieri probeert Westerlo er momenteel alles aan te doen om dra Bayram voor te stellen als nieuwe speler. 'Hij moet de nieuwe aanwinst van Westerlo worden', klinkt het. 

Update: Volgens het Turkse Fanatik is de huurdeal van Emin Bayram in kannen en kruiken. De verdediger van Galatasaray zal snel het contract ondertekenen.